Natuur, kunst en ontspanning in het hart van Toscane

40Imgs

De boerderijwoning ligt te midden van een olijfboomgaard. Het telt twee verdiepingen en was waarschijnlijk een halteplaats op de oude weg die Lucca met Pistoia verbond. Het verhaal gaat dat zelfs Leonardo da Vinci hier nog overnacht heeft.
Het landgoed van I Pitti ligt op een prachtige locatie vlakbij de belangrijkste artistieke en culturele centra van Noord-Toscane, zoals Florence, Lucca, Pisa, Pistoia, Prato, het naastgelegen Montecatini Terme en Vinci, de geboorteplaats van Leonardo.

De magie van het verleden...

16Imgs

Gasten hebben de keuze uit zeven appartementen, elk met een eigen ingang en voorzien van een comfortabele woonkamer met een slaapbank en een kitchenette. Alle slaapkamers hebben een badkamer en suite.

Het gebouw is gerestaureerd met behoud van de oorspronkelijke architectuur waardoor een deel van zijn geschiedenis behouden is gebleven en zichtbaar blijft.

Direct bij binnenkomst voel je de aantrekkingskracht van het verleden. De bijzondere sfeer werkt betoverend en de tijd lijkt te hebben stilgestaan.
Natuurstenen muren, terracotta- en houten vloeren, zichtbare houten plafondbalken, traditionele meubels en gietijzeren bedden voeren je terug naar het verleden, zonder ook maar iets van het hedendaagse comfort in te hoeven leveren.

...en het comfort van het heden

16Imgs

  

Voor de warmste dagen van het jaar is in elk appartement airconditioning ter beschikking.

Na terugkomst van een bezoek aan één van de prachtige kunststeden in de omgeving, kunnen de gasten nog wat uurtjes  ontspannen op de ligbedden en genieten van het verkoelende zwembad.